נודדות הוא פודקאסט בנושא נשים אשר מספק מידע על שיחות עם נשים על נדודים רשת נשית ויצירה, סיסטרהוד, אחווה נשית ועוד. בפודקאסט מדברים על נושאים שונים ועוד.
כל הפרקים של הפודקאסט זמינים להאזנה ישירה בחינם כאן:
נודדות הוא פודקאסט שעוסק בסיסטרהוד, אחווה נשית : בין האישי לציבורי. שיחות עם נשים על נדודים רשת נשית ויצירה
היא מספרת סיפור שהיא מכירה בעל פה, סיפור חייה, לקבוצה של נשים שלא שמעו על כך מעולם, ובמקום להסתפק במבט מופתע וכמה שאלות, הן דוחפות אותה לצאת למסע.
איכשהו, השאלות שלהן הופכות להיות הרוח שמתחת לכנפיים שלה. עם לב פתוח ואמיץ היא נכנסה לסדרת מפגשים, ראיונות, של חשבונות נפש אימהיים. היא פותחת פצעים, שואלת שאלות קשות, משהו קרה וזז, תזוזה שהזיזו לה בלב כמה אימהות זרות בדאלאס ומגיע עד לאימהות של קיבוץ שריד. ומתוך המסע יוצא ספר ויוצא סרט, יצירות חדשות חשובות בעולם. האישי פוגש בלאומי שפוגש ביצירה וכעת היא מסתובבת בעולם ומזיזה מיתרים בלבבות.
מה בשיחתנו? אימהות ויצירה, קריירה, רילוקיישן וזרות, קיבוץ ולינה משותפת, אותה תיבת פנדורה שממשיכה לעורר הדים.
מתוך הדברים שלה אני מרגישה וחושבת על הבחירות שאנחנו עושות בחיים בלי לדעת מה יהיה ואיך (ומקוות לטוב ורועדות מפחד), ומתוך הבחירות הללו המאוד לא קלות לפעמים, שיש בהן גם וויתורים והפסדים, יש חיים שלהם שקורים והם לא יכלו לקרות אחרת.
היא אמא בכל מובן, אוריין, וזה תענוג גדול לדבר על זה איתה.
היא נותנת הרגשה, לכל מי שזקוקה לזה כמוני, שיהיה בסדר. שהכל מוביל למקום הנכון עבורך. שאת יכולה למצוא את הקול שלך גם אם זה יקח זמן, ושיש זמן. יש לנו זמן.
תודה אוריין על שיחה טובה ומחזקת, כמו כפית של חיזוקית לנשים בתחילת דרכן.
תהנו ותשתפו 😊
מידע על הפודקאסט
הפקה | ליאור קראוס |
הגשה | ליאור קראוס |
תחילת שידור | שנת 2022 |
משך זמן ממוצע | כ-30-60 דקות |
קטגוריה | נשים |
שפה | עברית |
אתר רשמי | קישור זה |
האם אהבת את הפודקאסט?
יותר כוכבים = יותר טוב
דירוג ממוצע 5 / 5. מספר דירוגים 1