ביוטכנולוגיה, בקיצור הוא פודקאסט בנושא מדע אשר מספק מידע על כל מה שחם ומעניין בתחום הביוטכנולוגיה כולל שיטות מעניינות ופורצות דרך בתחומי המחקר השונים. בפודקאסט מדברים על נושאים שונים ועוד.
כל הפרקים של הפודקאסט זמינים להאזנה ישירה בחינם כאן:

הביוטכנולוגיה משחקת תפקיד עצום בחיים שלנו, ורובנו אפילו לא מודעים למידת ההשפעה שיש לה עלינו. בפודקאסט הזה, אני מביא לכם את כל מה שחם, מעניין ומחדש בתחום הביוטכנולוגיה; בפודקאסט הזה, אני אספר לכם יחד עם מומחים מובילים בתחומי המחקר השונים – על תגליות מעניינות ופורצות דרך, ועל מה שהם מנסים להשיג ולעבוד עליו בימים אלה. כאן, תוכלו לשמוע על הדברים האלה לפני שהם מגיעים לחדשות – ומפתיעים את כל העולם.
אז בואו – יהיה מעניין!
שתפו את הפודקאסט, ועקבו במדיה החברתית האהובה עליכם:
https://www.facebook.com/groups/2226928440810175
https://www.linkedin.com/in/eric-khananashvilli-530839a7/
בפרק הזה, אנחנו חוזרים ללגיא ותמר מחברת פרופיוז – שמייצרת בשר, או ליתר דיוק שריר, מתורבת, בצלחת – אבל הפעם לא למאכל; כי במקום לבזבז את הסטייק הנהדר הזה על סתם איזו ארוחת צהריים, למה שלא נשתמש בו לפיתוח חכם ומהיר יותר של תרופות, ואולי בעתיד גם לקצת בודי-בילדינג נקי? בואו תשמעו איך.
שתפו את הפודקאסט, ועקבו אחריו:
https://www.facebook.com/groups/2226928440810175
https://twitter.com/Apparently_Eric
https://www.instagram.com/a_random_eric/
Music by:
- Scott Buckley
- Secession Studios, Greg Dombrowski
- http://freesoundmusic.eu

מידע על הפודקאסט
הפקה | אריק קהאן |
הגשה | אריק קהאן |
תחילת שידור | שנת 2022 |
משך זמן ממוצע | כ-30 דקות |
קטגוריה | מדע |
שפה | עברית |
אתר רשמי | קישור זה |
האם אהבת את הפודקאסט?
יותר כוכבים = יותר טוב
דירוג ממוצע 5 / 5. מספר דירוגים 11