אלפות ושאפות הוא פודקאסט בנושא יחסים וזוגיות אשר מספק מידע על עולם הדייטינג וכל הבעיות הגלומות בו אותם מנסים להעלות ולהביא לידי פתרון. בפודקאסט מדברים על נושאים שונים ועוד.
כל הפרקים של הפודקאסט זמינים להאזנה ישירה בחינם כאן:
היי, אני יואב פניני וזה הפודקאסט שלי ”אלפות ושאפות”, הפודקאסט הזה ידבר על עולם הדייטינג וכל הבעיות הגלומות בו, ננסה לדבר על הבעיות ולהביא אותם לידי פתרון, נארח אנשים משני הצדדים, כמעט כל פרק יתארחו רווק או רווקה (אלפא ושאפה) ומהם/ן נשמע: טענות, סיפורים רומנטים, מצחיקים, הזויים, וכו'. ננסה לנתח ולהבין ביחד איפה צריך לשמר, איפה אפשר לשפר, וננסה להגיע להפסקת מלחמת המינים המתחוללת מתחת לפני השטח. אנחנו לא נפסיק עד שנצליח!.
תהנו!.
חוץ מפודקאסטר אני גם פסיכולוג של ביצוע, בואו:
https://www.yoavpnini.com/
בואו לגרם: yoav pnini
בפרק 22 באלפות ושאפות, חוזרים להיות "UNDER COVER" עם חווה!, וכיאה לכך נדבר על ביישנות!.
איך נראתה ביישנות פעם ואיך היום, איך אתרי הכרויות עובדים, גברים רוצים שיתחילו איתם?, מה גרם לחווה להתייאש?, איך חווה מתנהלת בדייטים, מה היא מחפשת, מה הגבולות של חווה, הדברים היפים בשבת, פאזלים ודייטים, ביישנות והתנשאות, למה חווה פסיכית, מה הציפיות של חווה מגברים, איך שופטים את עצמנו נכון, רעיונות להתחיל עם גברים, ברים ודאנס ברים, מה ההשראה שאפשר לקחת מילדים, מה הביישנות מונעת מחווה, למה אחד שאומר לא פרונטלית יותר גרוע ממיליון שאומרים כן ווירטואלית, על מה חווה פוסלת, למה לפעמיים שידוכים מגן עדן הם תכלס גהנום, יתרונות לביישנות?, איך יודעים אם מתחילים, מה גברים צריכים לזכור שהם מכירים לחברים את החברה, שיטות להרגעת ביישנות, איזה מסר יש לגברים הביישנים, איזה קבוצת תמיכה ווירטואלית צריך לפתוח, איך ייראה עתיד עולם הדייטינג ועוד.
תבקרו ותאהבו כאחד, נאהב אותכם בכל מקרה.
חוץ מפודקאסטר אני גם פסיכולוג של ביצוע, בואו לדעת עוד:
https://www.yoavpnini.com/
מידע על הפודקאסט
הפקה | יואב פניני |
הגשה | יואב פניני |
תחילת שידור | שנת 2022 |
משך זמן ממוצע | כ-45 דקות |
קטגוריה | יחסים וזוגיות |
שפה | עברית |
אתר רשמי | קישור זה |
האם אהבת את הפודקאסט?
יותר כוכבים = יותר טוב
דירוג ממוצע 5 / 5. מספר דירוגים 3